Εταιρία

Στα μέσα της δεκαετίας του εβδομήντα ήταν κάτι περισσότερο από εμφανές η έλλειψη μίας πραγματικά πρωτοποριακής και καινοτόμας επιχείρησης στο κέντρο της πόλης που θα είχε αντικειμενικό σκοπό την παραγωγή εκτυπώσεων και φωτοτυπιών με ασυναγώνιστα χαμηλό κόστος.

Ιστορία της Ξηρογραφίας
Ιστορία της Ξηρογραφίας

Οι ιδέες και το όραμα του ιδρυτή της ΞΗΡΟΓΡΑΦΙΑΣ υλοποιήθηκαν το 1976 με τη δημιουργία του πρώτου υποκαταστήματος της επιχείρησης απέναντι από το πανεπιστήμιο. Βασισμένη στο τρίπτυχο υψηλή ποιότητα, χαμηλές τιμές, γρήγορη εξυπηρέτηση κέρδισε αμέσως την εκτίμηση των πελατών και συνάμα μεγάλο μερίδιο από την αναπτυσσόμενη τότε αγορά.

Ιστορία της Ξηρογραφίας
Ιστορία της Ξηρογραφίας

Ο ιδρυτής συνέχισε και τη δεκαετία του 1980 με τον ίδιο απαράμιλλο ζήλο προσφέροντας μία διευρυμένη γκάμα υπηρεσιών, καλύπτοντας ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών της.

Ιστορία της Ξηρογραφίας Ιστορία της Ξηρογραφίας

Διευρύνοντας συνεχώς τον όγκο των εργασιών και αφουγκρασμένη τις ανάγκες της αγοράς, η Ξηρογραφία , τη δεκαετία του 1990, διείσδυσε στην ηλεκτρονική εποχή κάνοντας πραγματική επανάσταση στο χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων εισάγοντας νέες μεθόδους και καινοτομίες παραγωγής.

Ιστορία της Ξηρογραφίας

Ιστορία της Ξηρογραφίας

Ιστορία της ΞηρογραφίαςΙστορία της Ξηρογραφίας